Puppy verzekering

/Puppy verzekering
Puppy verzekering 2018-02-11T08:56:39+00:00

Puppy verzekeringHeb je net een nieuwe puppy genomen en ben je op zoek naar de beste puppy verzekering voor je nieuwe vriendje dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op Hondenportaal.com vergelijken we de verschillende premies van dierenverzekeringen en geven we inzage wat beste optie voor jou is.

Goede medische zorg voor je nieuwe dier is van groot lang. Voorkom dat je voor vervelende keuzes komt te staan zodra de dierenarts kosten bekend zijn. Met een degelijk verzekering zorg je ervoor dat je altijd de beste medische ingrepen voor je puppy kan laten uitvoeren.

Zijn alle Puppy verzekeringen gelijk?

De verschillende maatschappijen hanteren ongeveer dezelfde voorwaarden. Toch is het wel verstandig goed te bekijken welke premie het beste bij jou past. Zo kan je gaan voor een instap verzekering, deze kost misschien minder per maand maar wanneer er wel een ingreep nodig is verwacht de maatschappij dat je zelf ook een deel van de kosten draagt. Ben je hier niet toe in staat dan is het verstandig te kijken naar een optie waarbij er een volledige dekking is. Vaak is de premie hiervan wel een stukje hoger. Ook is er een verschil in eigen risico. Dit kan een percentage zijn of een vast bedrag. De maatschappijen hanteren hiervoor allemaal eigen samengestelde producten dus is het lastig deze overzichtelijk te vergelijken. Met de overzichten op onze website krijg je wel snel een duidelijk beeld! Heb je meer vragen over hondenverzekeringen, het afsluiten of in het algemeen bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Leuk cadeau bij afsluiten

Sommige verzekeraars proberen je te overtuigen met een leuk cadeau bij het afsluiten van een puppy verzekering. Natuurlijk mooi meegenomen echter wil je liever goed kijken naar de dekking en premie. Past die bij jouw situatie en zijn de verzekeringen vergelijkbaar dan kan je ervoor kiezen voor het cadeau te gaan. Vaak worden deze gegeven voor dieren tot 6 maanden oud.