Over ons

/Over ons
Over ons 2018-02-08T20:29:52+00:00

De juiste verzorging voor je hond vinden wij belangrijk. Natuurlijk betekent dat veel liefde geven, opvoeren, speeltjes kopen maar ook nadenken over de kosten die gepaard gaan met het hebben van een viervoeter. Dit kan door een potje aan de leggen met daarin een substantieel bedrag maar zelfs dan kan je schrikken van de kosten van een medische ingreep. Daarom kan het verstandig zijn om een verzekering te nemen als voorzorg. Deze zijn echter niet goedkoop dus willen we graag voor jou inzichtelijk maken.

Appels met appels vergelijken

Omdat niet alle maatschappijen dezelfde termen en variabelen gebruiken is het belangrijk om deze zo goed mogelijk op één lijn te krijgen. Dit doen we door inhoudelijk te kijken naar de voorwaarden. Deze proberen we zo goed mogelijk op één lijn te krijgen. Dat is niet altijd even gemakkelijk! De overzichten geven een objectieve vergelijk waarbij we de informatie zo actueel mogelijk proberen te houden. Wel adviseren we altijd even goed te controleren of de prijs klopt met de vergelijking. Dit doe je gemakkelijk door even te klikken naar de aanbieder en hier je gegevens in te vullen. Klopt de vergelijking niet? Dan horen wij het natuurlijk graag zodat we het voor de andere bezoekers direct weer kunnen aanpassen. n

Ons verdienmodel

Naast dat we het erg leuk vinden om deze website bij te houden en verder uit te breiden zit er ook een klein verdienmodel voor ons aan vast. Wanneer er via ons een verzekering afsloten wordt krijgen wij hiervan een klein percentage. Deze bedragen staan niet in verhouding met de tijd nodig om de site bij te houden maar het handig om een deel van de kosten te dekken. De kleine vergoeding die wij krijgen komt niet bovenop de premie die je normaal zou betalen, de prijs is dus gelijk als wanneer je direct naar de aanbieder zou gaan. Je weet dan alleen natuurlijk niet of je de beste/goedkoopste hebt gekozen!

Contact opnemen?

Wil je met ons in contact komen omdat je een foutje gevonden hebt, een tips of wellicht wilt adverteren? Dat kan allemaal. Het snelst gaat het door ons contactformulier in te vullen op de contactpagina. Wij trachten binnen 2 werkdagen je een bericht terug te sturen.