OHRA

OHRA 2018-02-20T19:02:34+00:00

OHRA HondenverzekeringOp het gebied van verzekeren is OHRA een bekende speler in Nederland. Dit is mede door de 100 jaar dat dit bedrijf al actief is maar ook de actieve reclame campagne die vaak loopt. Ook het moederbedrijf Delta Lloyd groep is bij vele Nederlanders bekend.

Meer dan OHRA hondenverzekeringen

Deze maatschappij richt zich op meer verzekeringen dan enkel voor viervoeters. De dienstverlening gaat zelfs verder dan enkel verzekeren maar ook beschikken ze over verschillende bankproducten zoals spaarrekeningen, beleggingsrekeningen of lijfrenterekeningen. Op het gebied van verzekeren gaat het nog verder want je kan niet alleen je medische kosten laten dekken maar ook hebben ze mogelijkheden voor je auto, motor, caravan, woning of reis. Voorheen was het interessant om meerdere verzekeringen onder te brengen bij de OHRA. Je kreeg dan pakketkorting. Om de prijzen voor iedereen gelijk te houden zijn ze hier echter mee gestopt. Het maakt nu niet meer uit of je één premie hebt lopen of meerdere. Wel zo duidelijk.

De kosten

Net zoals de meeste hondenverzekeraars werkt ook OHRA met verschillende pakketten. Voor deze pakketten is de maximale vergoeding op basis van de premie die je betaald. Voor alle pakketten geld een eigen risico van 20%.

 

Basis
Met het basispakket is je viervoeter goed verzekerd voor medische kosten tot € 2.500,- per verzekeringsjaar.

Plus
Een pakket met een hoger maximaal bedrag aan dekking. Per verzekeringsjaar krijg je met het ziektekostenpakket Plus de medische kosten vergoed tot € 3.500,-.

Top
De hoogste dekking krijg je bij het ziektekostenpakket Top. Medische kosten worden tot € 5.000,- per verzekeringsjaar voor je betaald. Kortom: een extra compleet ziektekostenpakket.

Hou er goed rekening mee dat de OHRA verschillende losse extra dekkingenpakketten heeft die handig kunnen zijn wanneer je vaak met je huisdier in het buitenland bent of tevens een dekking voor de crematie wilt.